Hos Vestergaard Invest er vi specialister i administration og service af investeringsejendomme samt boligudlejning. Vores kunder er primært private, der overlader den daglige drift af deres ejendomme til os for at kunne fokusere på deres kerneforretning. Vi har kontor i Århus, men administrerer ejendomme i flere af de største byer i Danmark heriblandt Århus, København, Aalborg og Randers.

Står I som overfor en istandsættelse af jeres ejendom, varetager Vestergaard Invest gerne renoveringsprojektet fra start til slut. Udover administration af investeringsejendomme er vi nemlig også specialister i byggerådgivning og renovering af ejendomme. Her vil vi rådgive og vejlede dig hele vejen fra opkøb af ejendom til renovering og optimering af lejligheden.

Ambition

Vi ønsker at være de dygtigste i branchen. Med dedikeret fokus på ordentlighed, service og fleksibilitet tilbyder vi vores kunder den højeste kvalitet i alle ejendomsadministrations faser. Vi tager ejerskab og arbejder proaktivt for at skabe værdi for vores kunder. Derfor betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere og forventer, at det er gensidigt.