Som kunde hos vestergaard Invest, kan du få en bygherrerådgivning, som optimerer ejendommens værdi ved opførelse af bolig- og erhvervsejendomme og udvikling af eksisterende ejendomme.

Du vil få personlig rådgivning, hvor vi benytter vores omfattende erfaring inden for udvikling af ejendomme samt den efterfølgende drift og vedligehold, og vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine interesser - fra idéoplæg til færdig aflevering af et driftsoptimeret og fremtidssikret byggeri.

Vi giver rådgivning inden for alt fra investering i en eksisterende ejendom og udvikling af en allerede opkøbt ejendom til opførelse af en ny ejendom. Herefter varetager vi naturligvis også gerne det videre drift af ejendom gennem vores administration. 

 

Eksisterende ejendom

Vestergaard Invest varetager gerne selve udførelsen af udviklingen af eksisterende ejendomme. Baseret på den indledende planlægning varetager vi en endelig udviklingsleverance, der svarer til forventningerne. Vi er med til alle møder således du får det bedst mulige output.

Når Vestergaard Invest rådgiver i udviklingsprojekter, tilbyder vi at udarbejde forslag og beslutningsgrundlag inden for alle tekniske, juridiske, økonomiske og udlejningsmæssige områder. Og altid med ét kontaktpunkt, som du trygt henvender dig til.

 

Investeringsrådgivning

Vestergaard Invest rådgiver inden for alle aspekter af handel med investeringsejendomme. Vores speciale er, at opkøb ældre ejendomme, hvor vi herefter også vejleder dig i processen med at optimere ejendommen efter opkøb. Vi har i samarbejde med kunder gennemført en lang række handler og kender derfor til både proces, muligheder og faldgruber.